Change dark/light theme

Privatumo politika

VšĮ „Ars futuri“, gerbia suinteresuotų asmenų privatumą ir yra pasiryžusi jį saugoti. Privatumo politika atspindi taikomą suinteresuotų asmenų duomenų tvarkymo praktiką. Jei Jums kiltų klausimų, susijusių su asmens duomenų tvarkymu, siųskite laišką el. paštu: artinstallations@arsfuturi.org 1. Informacijos rinkimas VšĮ „Ars ...
Ars Futuri

VšĮ „Ars futuri“, gerbia suinteresuotų asmenų privatumą ir yra pasiryžusi jį saugoti. Privatumo politika atspindi taikomą suinteresuotų asmenų duomenų tvarkymo praktiką. Jei Jums kiltų klausimų, susijusių su asmens duomenų tvarkymu, siųskite laišką el. paštu: artinstallations@arsfuturi.org

1. Informacijos rinkimas

VšĮ „Ars futuri“ vadovaujasi LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir Bendruoju duomenų apsaugos Reglamentu (BDAR).

Toliau pateiktą informaciją apie lankytojus renka VšĮ „Ars futuri“ pardavimų, rinkodaros ir komunikacijos skyriai, interneto svetainė www.arsfuturi.org/. Mes renkame duomenis apie savo lankytojus naudodamiesi:

  • elektronine rinkodara ir registracijos formomis;
  • kai užsakote mūsų paslaugas.

2. Asmeninės informacijos naudojimas

Mes naudojame Jūsų asmens duomenis šiais tikslais:

  • tvarkydami užsakymus, registraciją, užklausas;
  • siųsdami Jums informaciją apie mūsų teikiamas paslaugas bei specialius pasiūlymus (jeigu Jūs sutinkate gauti tokią informaciją);
  • susisiekdami su Jumis dėl suteiktų paslaugų kokybės įvertinimo.

Jūsų pateikti asmeniniai duomenys jokiomis aplinkybėmis nebus teikiami trečiosioms šalims, išskyrus šiuos atvejus:

  • jei yra Jūsų sutikimas Asmens duomenų atskleidimui;
  • teisėsaugos institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką.

Jūs turite teisę nesutikti, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, nenurodydami nesutikimo motyvų, taip pat raštu prašyti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius asmens duomenis. Susisiekę su mumis el. paštu artinstallations@arsfuturi.org

Jūsų asmeninę informaciją saugosime tiek, kiek to reikės šioje privatumo politikoje nurodytiems tikslams įgyvendinti. Prenumeratos ir tiesioginės rinkodaros tikslu duomenys saugomi ne ilgiau nei 3 metus. Jūs turite teisę susipažinti su mūsų turimais Jūsų Asmens duomenimis. Siekdami sužinoti, kokius jūsų Asmens duomenis surinkome ar gavome ir iš kokių šaltinių, kokiais tikslais jie tvarkomi ir ar visi Jūsų Asmens duomenys yra išsamūs bei teisingi, turite iš anksto kreiptis į mus iš elektroniniu pašto adreso, kuris buvo mums pateiktas. Jūs taip pat turite teisę:

  • pateikę mums prašymą raštu, elektroniniu paštu ar telefonu reikalauti sustabdyti Asmens duomenų tvarkymo veiksmus;
  • sužinoti, kokius duomenis apie jus mes tvarkome;
  • būti pamirštiems, reikalauti, kad mes sunaikintumėme apie jus tvarkomus duomenis;
  • reikalauti, kad apie jus tvarkomus duomenis perkeltumėme kitam asmens duomenų valdytojui;
  • nesutikdami su Privatumo politika, nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų Asmens duomenys;
  • iš karto išreikšdami savo nesutikimą arba pateikti vėlesnį pranešimą nesutikti, kad jūsų Asmens duomenys būtų tvarkomi Tiesioginės rinkodaros tikslais.

Pirkdami mūsų parduodamus produktus, Jūs iš anksto sutinkate, kad jūsų Asmens duomenis mes turime teisę laikyti serveryje, debesyje tiek, kiek tai yra būtina, vadovaujantis LR teisės aktų reikalavimais.

Bet kokį prašymą ar nurodymą, susijusį su Asmens duomenų tvarkymu, Jūs turite pateikti mums raštu vienu iš šių būdų:

  • atsiunčiant tokį prašymą ar nurodymą mums adresu Šv. Gertrūdos 51-23 LT-44283 Kaunas;
  • išsiunčiant tokį prašymą ar nurodymą elektroninio pašto adresu artinstallations@arsfuturi.org.

Gavę tokį Jūsų prašymą ar nurodymą, pateiksime atsakymą bei atliksime prašyme nurodytus veiksmus. Atsakymas Jums bus pateiktas raštu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.(1.9.8) Slapukų politika
OK × Uždaryti

PradžiaPrisidėkPirkĮgyvendi-nameKontaktai